Kerja Kosong Perak Malaysia Terbaru

Posted on
Kerja Kosong kerja kosong Perak Malaysia Terbaru

Jawatan Kerja Kosong Perak Staff Nurse – Perak Community Specialist Hospital

Deskripsi kerja:

 • Kami sedang mengambil seorang Jururawat Kakitangan yang bekerja keras untuk menyertai pasukan kami yang bersemangat di Hospital Pakar Komuniti Perak di Johor.
 • Meningkatkan kerjaya anda sebagai Jururawat Kakitangan Sepenuh Masa adalah peluang yang hebat untuk membangunkan kemahiran yang cemerlang.
 • Sekiranya anda kuat dalam pembentangan, dan pengurusan orang serta mempunyai pengalaman yang sesuai untuk pekerjaan tersebut, maka mohon jawatan Jururawat Kakitangan di Hospital Pakar Komuniti Perak hari ini!
 • Untuk menilai jumlah keperluan pesakit dan untuk menyelaraskan penjagaan pesakit.
 • Untuk memantau perkembangan pesakit.
 • Untuk membantu dalam latihan, pendidikan, dan penyeliaan pembantu kejururawatan.
 • Untuk mengekalkan kerahsiaan maklumat istimewa.
 • Untuk mendokumentasikan semua aktiviti dan transaksi wad.
 • Untuk inden bekalan ubat dan pembedahan ke tahap optimum.
 • Mengawal penggunaan racun dan dadah berbahaya yang disimpan di jabatan mengikut undang-undang sedia ada dan mengekalkan rekod yang tepat dan terkini.
 • Mengekalkan disiplin dan cuba menyelesaikan masalah di peringkat jabatan semasa ketiadaan ketua jabatan.
 • Pastikan semua peralatan, perabot dan kelengkapan berfungsi dengan baik.
 • Untuk membantu pakar dalam memantau operasi.
 • Untuk menjalankan apa-apa tugasan atau tugas lain yang munasabah sebagaimana dan apabila diarahkan oleh ketua jabatan atau kakitangan yang bertanggungjawab.
 • Spesifikasi Pekerjaan

Diploma Kejururawatan / Pembantu Perubatan APC Aktif / RONDiploma dalam Jururawat Berdaftar Negeri Jawatan asas dalam disiplin yang berkaitan atau 1 2 tahun pengalaman bekerja akan dan kelebihan Graduan segar (dengan pensijilan LJM) dialu-alukan untuk memohon.

Hospital Pakar Komuniti Perak ialah hospital pakar komuniti Pelbagai Disiplin bukan untuk keuntungan, terletak di Ipoh sejak 1904

Kami menyediakan Penjagaan Kesihatan Berkualiti Mampu Milik kepada masyarakat

Kami menjemput calon yang berdedikasi, berkelayakan, dan bermotivasi untuk menyertai kami untuk jawatan tersebut.
Maklumat Syarikat Tambahan
No. Pendaftaran 387-Saiz Syarikat201 – 500 PekerjaFaedah & Lain-lain Sokongan pendidikan, Perubatan, Tempat Letak Kereta, Subsidi Makanan Kafe, Pakaian Seragam, SHIFT atau WAKTU PEJABAT
fidanto.com meminta persetujuan anda untuk menggunakan data anda untuk:
perm_identity Iklan dan kandungan yang diperibadikan, ukuran iklan dan kandungan, cerapan khalayak dan pembangunan produk
peranti Simpan dan/atau akses maklumat pada peranti
Sesetengah vendor mungkin memproses data anda berdasarkan kepentingan yang sah, yang boleh anda bantah dengan mengurus pilihan anda di bawah

Cari pautan di bahagian bawah halaman ini atau dalam dasar privasi kami di mana anda boleh menarik balik kebenaran.
Faedah bekerja sebagai Staff Nurse di Johor:
Faedah yang sangat baik
Syarikat menawarkan peluang kemajuan kerjaya
Pakej yang menguntungkan

Apply Here

Jawatan Kerja Kosong Perak HEAD OF INTERNAL AUDIT – Perak Corporation Berhad & Group

Deskripsi kerja
KETUA AUDIT DALAMAN – Pengambilan Segera

Kami sedang mencari untuk mengupah KETUA AUDIT DALAMAN yang berkebolehan untuk menyertai pasukan hebat kami di PERAK CORPORATION BERHAD & GROUP di Johor.
Meningkatkan kerjaya anda sebagai KETUA AUDIT DALAMAN Sepenuh Masa adalah peluang yang hebat untuk membangunkan kemahiran yang luar biasa.
Sekiranya anda kuat dalam kerjasama, dan membuat keputusan serta mempunyai minda yang betul untuk pekerjaan tersebut, maka mohon jawatan KETUA AUDIT DALAMAN di PERAK CORPORATION BERHAD & GROUP hari ini!

Penerangan kerja ini akan menggambarkan dan menggambarkan peranan penting, tanggungjawab dan tugas yang diperlukan untuk Pemangku Ketua Bahagian Audit Dalaman.

Fungsi utama Ketua Bahagian Audit Dalaman adalah untuk membantu Jawatankuasa Audit dalam memastikan keberkesanan Bahagian Audit Dalaman sambil melaporkan secara pentadbiran kepada Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan. Tanggungjawab:-Membangunkan rancangan dan belanjawan Audit Dalaman tahunan untuk Kumpulan;Mengurus akhir -pelaksanaan pelan audit hingga akhir, memastikan liputan risiko perniagaan utama; Menggunakan prinsip strategi dalam pembangunan dan pelaksanaan strategi semakan audit; Menyemak dan meluluskan program kerja (termasuk membangunkan program kerja untuk semakan kompleks) sebagai garis panduan untuk pelaksanaan ;Membantu ahli pasukan dalam menyelesaikan isu kerja lapangan, yang termasuk pengurusan perhubungan pelanggan, metodologi analisis, dsb.; Menyemak dan memastikan bahawa semua isu dan cadangan adalah mengikut piawaian tertinggi; Berhubung dengan pelanggan dalaman (termasuk pengurusan peringkat pertengahan Kumpulan) untuk menjelaskan isu perniagaan dan operasi serta menyediakan cadangan untuk penambahbaikan; Memastikan penutupan berkesan semua isu yang disemak dan melaporkan dan menilai semula maklum balas Pengurusan terhadap cadangan Bahagian Audit Dalaman untuk pelaksanaan pelan tindakan yang dipersetujui secara berkesan dan tepat pada masanya;Mentadbir pembangunan modal insan Bahagian Audit Dalaman dan keperluan sumber yang ditentukan untuk pasukan yang ditugaskan, termasuk, antara lain-lain, penilaian prestasi, keperluan pembangunan, dan perancangan penggantian, untuk memastikan kesinambungan, konsistensi, dan peningkatan Bahagian Audit Dalaman; Mengekalkan hubungan dan perhubungan yang baik dan berkesan dengan pelanggan, juruaudit luar, dan pihak berkepentingan lain untuk mengikuti perkembangan dalam portfolio ditugaskan dan memanfaatkan satu sama lain untuk usaha semakan yang berkesan dan cekap: Sentiasa mengikuti perkembangan profesional dan keperluan kawal selia untuk menyumbang ke arah peningkatan metodologi Bahagian Audit Dalaman dan amalan terbaik global. Meningkatkan amalan Bahagian Audit Dalaman untuk mencapai kecekapan operasi dan keberkesanan fungsi pasukan melalui penambahbaikan berterusan sejajar dengan strategi dan arahan Kumpulan. Keperluan:-Calon mesti memiliki sekurang-kurangnya ijazah dalam Perakaunan, Kewangan, Ekonomi, Perdagangan, atau setara. Sekurang-kurangnya 8 tahun pengalaman dalam audit dalaman dengan 34 tahun dalam kapasiti pengurusan.
Sebaiknya ahli Institut Juruaudit Dalaman Malaysia

Memiliki Sijil Profesional (iaitu CIA) akan menjadi kelebihan tambahan. Mahir dalam prinsip dan amalan piawaian perakaunan dan audit, metodologi dan keperluan kawal selia. Pengetahuan yang terbukti tentang piawaian dan prosedur pengauditan, undang-undang, peraturan dan peraturan. Perak Corp ditubuhkan pada 1991 dengan modal berbayar RM100 juta dan telah disenaraikan di Papan Utama Bursa Saham Malaysia sejak 2003

PKNPk ialah pemegang saham utama syarikat dengan 52.9% kepentingan. Aktiviti awal Perak Corp tertumpu kepada pengurusan kemudahan pelabuhan dan pembangunan perbandaran baharu. Apabila syarikat mengenakan bayaran ke hadapan, ia telah berkembang termasuk pembangunan wilayah, hospitaliti & pelancongan, dan pembangunan pelabuhan. Penglibatan ketara Perak Corp & Group dalam pembangunan hartanah, pelabuhan serta hospitaliti & pelancongan akan meningkat dengan kemajuan besar dalam bidang perniagaan teras ini termasuk pembangunan perbandaran, kemajuan serta penawaran produk dan perkhidmatan hospitaliti dan pelancongan bertaraf dunia.
Maklumat Syarikat Tambahan
No. Pendaftaran210915-syarikat Saiz501 – 1000 PekerjaLain-lainFaedah & Lain-lainPergigian, Sokongan Pendidikan, Pelbagai elaun, Perubatan, Sukan (cth Gim), Penglihatan, Waktu biasa, Isnin – Jumaat, Perniagaan (cth Baju)

Cek Juga: Jawatan Kerja Kosong Seremban Terbaru

fidanto.com meminta persetujuan anda untuk menggunakan data anda untuk:

perm_identity Iklan dan kandungan yang diperibadikan, ukuran iklan dan kandungan, cerapan khalayak dan pembangunan produk
peranti Simpan dan/atau akses maklumat pada peranti
Sesetengah vendor mungkin memproses data anda berdasarkan kepentingan yang sah, yang boleh anda bantah dengan mengurus pilihan anda di bawah

Cari pautan di bahagian bawah halaman ini atau dalam dasar privasi kami di mana anda boleh menarik balik kebenaran.

Company Benefits:

 • Peluang pembelajaran
 • Peluang kemajuan
 • Pakej yang menarik

Cari pautan di bahagian bawah halaman ini atau dalam dasar privasi kami di mana anda boleh menarik balik kebenaran.

Apply Here

Jawatan Kerja Kosong Perak Quality Assurance / Clinic Services Officer – Perak Community Specialist Hospital

Deskripsi kerja
Pegawai Jaminan Kualiti / Perkhidmatan Klinik – Mengupah Cepat

 • Pegawai Jaminan Kualiti / Perkhidmatan Klinik – Mengupah Cepat
 • Kami sedang mencari Pegawai Jaminan Kualiti & Perkhidmatan Klinik yang bersemangat untuk menyertai pasukan kami yang luar biasa di Hospital Pakar Komuniti Perak di Ipoh.
 • Meningkatkan kerjaya anda sebagai Pegawai Jaminan Kualiti & Perkhidmatan Klinik Sepenuh Masa adalah peluang yang menakjubkan untuk membangunkan kemahiran yang berkaitan.
 • Jika anda kuat dalam kreativiti, dan kerja berpasukan serta mempunyai pengalaman yang sesuai untuk pekerjaan tersebut, maka mohon jawatan Pegawai Jaminan Kualiti & Perkhidmatan Klinik di Hospital Pakar Komuniti Perak hari ini!
 • Pegawai Jaminan Kualiti & Perkhidmatan Klinik

Jawatan Jawatan Pegawai Jaminan Kualiti & Perkhidmatan Klinik:

 • Pegawai Jaminan Kualiti & Perkhidmatan Klinik Pegawai Jaminan Kualiti & Perkhidmatan Klinik
 • Untuk memastikan proses yang diperlukan untuk sistem pengurusan kualiti diwujudkan, dilaksanakan dan diselenggara.
 • Untuk menentukan sistem yang diwujudkan dalam sistem pengurusan kualiti hospital untuk pemantauan, pengukuran, analisis, dan penambahbaikan proses dalam penyediaan perkhidmatan PCSH.
 • Untuk melaporkan kepada pengurusan atasan tentang prestasi sistem pengurusan kualiti dan sebarang keperluan untuk penambahbaikan.
 • Untuk memastikan promosi kesedaran tentang keperluan pelanggan di seluruh organisasi.
 • Untuk menyemak sistem pengurusan kualiti hospital secara berkala:-Untuk memastikan sistem kualiti berada dalam keadaan mematuhi piawaian MS ISO 9001:2008 untuk menilai keberkesanan dan kesesuaian sistem kualiti dalam memenuhi dasar kualiti dan objektif syarikat menilai peluang untuk penambahbaikan dan keperluan untuk perubahan
 • Untuk menyemak sistem pengurusan kualiti organisasi pada selang masa yang dirancang untuk memastikan kesesuaian, kecukupan dan keberkesanannya yang berterusan.
 • Untuk menyemak dan mengemas kini seperti yang diperlukan, permintaan perubahan dokumen.
 • Untuk memastikan semua dokumentasi sistem kualiti disediakan, diluluskan, dikeluarkan dan dipinda dengan cara terkawal dan jika berkenaan semua dokumentasi sistem kualiti usang dialih keluar dengan segera daripada tempat isu atau penggunaan.
 • Pastikan perubahan dan status semakan semasa dokumen tersedia di tempat penggunaan dan mengelakkan penggunaan dokumen usang yang tidak disengajakan.
 • Memastikan objektif kualiti dan penunjuk prestasi diwujudkan pada fungsi dan tahap yang berkaitan dalam organisasi dan rekod pengukurannya dikekalkan.
 • Mengarahkan aktiviti jabatan masing-masing dan objektif tersebut dipantau untuk keberkesanannya dalam memenuhi keperluan pelanggan.
 • Untuk merancang dan melaksanakan audit dalaman pada selang masa yang dirancang dan mengekalkan rekod audit dan melaporkan keputusan kepada pengurusan atasan.
 • Untuk mengekalkan rekod produk yang tidak mematuhi dan menyemak tindakan pembetulan yang diambil untuk memastikan ketidakpatuhan tidak berulang.
 • Rekod keputusan tindakan yang diambil hendaklah dilaporkan kepada pengurusan atasan.
 • Untuk memastikan rekod yang dihasilkan oleh sistem kualiti hospital dikawal dan diselenggara secara sistematik.
 • Memastikan semua jabatan mengenal pasti dan menentukan keperluan dan jangkaan pelanggan untuk merancang urutan proses yang diperlukan yang diperlukan dengan tujuan untuk mencapai kepuasan pelanggan.
 • Untuk menyediakan sistem dan untuk menetapkan tanggungjawab untuk mengenal pasti, mendokumentasikan, menilai dan membuat keputusan tentang produk atau perkhidmatan yang tidak mematuhi.
 • Untuk mengekalkan kerahsiaan maklumat istimewa.
 • Mendokumentasikan dan mengemaskini semua proses dan aktiviti yang dirancang di jabatan.
 • Mengemukakan laporan insiden/kemalangan/ketidakpatuhan mengenai sebarang ketidakpatuhan yang berlaku di jabatan masing-masing.
 • Pastikan semua borang yang digunakan dalam PCSH disediakan, diluluskan, dikeluarkan dan dipinda secara terkawal, dan jika berkenaan semua borang usang dialih keluar dengan segera daripada tempat pengeluaran atau penggunaan.
 • Pastikan jabatan mematuhi dasar hospital sedia ada mengenai keselamatan, keselamatan, sumber manusia, perundangan, kesihatan dan semua keperluan berkanun yang lain.

Untuk melaksanakan apa-apa tugas, tanggungjawab, tugasan atau projek tambahan lain seperti yang diberikan atau diwakilkan oleh pihak atasan langsung atau pasukan pengurusan yang lebih tinggi apabila diperlukan.

Kelayakan & Pengalaman:

 • Minimum dengan Diploma dalam apa jua bidang
 • Minimum 2-3 tahun pengalaman bekerja sebagai QMR
 • Kemahiran interpersonal dan komunikasi yang baik
 • Biasa dengan aplikasi Microsoft Office
 • Hospital Pakar Komuniti Perak ialah hospital pakar komuniti Pelbagai Disiplin bukan untuk keuntungan, terletak di Ipoh sejak 1904

Kami menyediakan Penjagaan Kesihatan Berkualiti Mampu Milik kepada masyarakat

Kami menjemput calon yang berdedikasi, berkelayakan, dan bermotivasi untuk menyertai kami untuk jawatan tersebut

Maklumat Syarikat Tambahan
No. Pendaftaran 387-Saiz Syarikat201 – 500 PekerjaFaedah & Lain-lain Sokongan pendidikan, Perubatan, Tempat Letak Kereta, Subsidi Makanan Kafe, Pakaian Seragam, SHIFT atau WAKTU PEJABAT

Apply Here

Jawatan Kerja Kosong Perak Facility Maintenance – DY MNG

Deskripsi kerja:

DY MNG telah diperbadankan pada 2017 sebagai sebuah konglomerat yang dianggotai oleh DY MNG Sdn Bhd dan DY MNG Engineering Sdn Bhd. Kedua-dua syarikat adalah entiti perniagaan bereputasi yang dijenamakan semula untuk menyatukan penumpuan perniagaan. DY MNG Sdn Bhd dahulunya dikenali sebagai MNG Technology Sdn Bhd manakala DY MNG Engineering Sdn Bhd dahulu dikenali sebagai D & Y Engineering (M) Sdn Bhd. Syarikat-syarikat tersebut telah diperbadankan masing-masing pada 2006 dan 2007.

Kehebatan kami dalam industri terserlah dalam pelbagai projek bertaraf dunia yang telah kami laksanakan dengan jayanya. Kami juga telah menerima pensijilan ISO 9001:2015 yang berprestij yang membuktikan pendirian tanpa kompromi kami untuk kualiti dalam semua penglibatan projek kami. Kami akan terus meningkatkan dan mencipta semula perkhidmatan kami untuk memberikan lebih nilai kepada pelanggan kami. Perkhidmatan Power and Industrial Company Limited semuanya disediakan secara dalaman, meliputi spektrum luas daripada kejuruteraan kepada logistik. Hasilnya, kami boleh meningkatkan infrastruktur, mencipta Loji dan jentera baharu, mengendalikan logistik lengkap, menyelenggara loji, kerja logam dan, dan membentuk semula keseluruhan proses operasi.

Bertanggungjawab untuk menyelenggara sistem kemudahan dengan memberi tumpuan kepada sistem elektrik dan mekanikal

Lakukan penyelenggaraan pencegahan, penyelenggaraan ramalan, dan penyelenggaraan pembetulan, menyelesaikan masalah sistem kemudahan elektrik dan mekanikal

Rakaman data harian untuk sistem kemudahan

Boleh menjadi hands-on untuk menyelesaikan kerja-kerja pembaikan kecil

Untuk membantu dalam memantau kerja semua sub-kontraktor untuk semua kerja servis, penyelenggaraan dan pembaikan yang berkaitan

Minimal mempunyai 2 tahun pengalaman bekerja dalam bidang berkaitan diperlukan untuk jawatan ini.

Boleh bekerja lebih masa atau hari awam dan hari rehat jika perlu.

Jawatan sepenuh masa tersedia.

Bersedia bekerja mengikut syif

Apply Here

Jawatan Kerja Kosong Perak Maintenance Technician

Deskripsi kerja:

 • Persediaan Peralatan Ujian / Penukaran / Penyelesaian Masalah
 • Pantau & kawal prestasi penguji keseluruhan
 • Penguji nyahpepijat
 • Pemantauan hasil, analisis & FA pada bahagian yang gagal.
 • Pantau & Tingkatkan Kecekapan Peralatan Keseluruhan
 • Bekerjasama rapat dengan jurutera dan menyokong penilaian/pengumpulan data/eksperimen kejuruteraan.

Requirements:

 • Diploma atau Ijazah Kejuruteraan Elektrik dan bidang berkaitan.
 • Pengetahuan dalam SPC dan FA.
 • Pemahaman yang baik tentang gambar rajah elektrik mudah.
 • Pengetahuan yang baik tentang instrumen ujian seperti sistem Keithley, OSA & osiloskop

Apply Here

Jawatan Kerja Kosong Perak Electronic Technician – Precision Creative

Deskripsi kerja:

Creative Precision telah ditubuhkan pada tahun 1991 dengan visi untuk menjadi penyedia penyelesaian alatan yang dihormati dan dipercayai yang menawarkan keupayaan reka bentuk dan fabrikasi pada masa pemulihan yang cepat dan penetapan harga yang kompetitif CPE hanya menggaji mereka yang berbakat, bertanggungjawab dan komited untuk memuaskan dan memenuhi peningkatan yang semakin tinggi. permintaan ketepatan dan keperluan kualiti yang ketat. Hasil daripada kualiti produk dan perkhidmatan kami, CPE telah mencapai pensijilan untuk ISO 9001:2000 pada tahun 2002.

Tanggungjawab:

 • Mereka bentuk & membangunkan sistem kawalan elektrik/elektronik.
 • Pendawaian sistem kawalan, penyelesaian masalah & pemasangan. Untuk mendokumentasikan aktiviti yang sewajarnya.
 • Memastikan semua alat dan peralatan pembaikan diselenggara dengan baik.
 • Untuk jawatan yang lebih kanan, mungkin bertindak sebagai ketua pasukan untuk memastikan kerja memenuhi sasaran yang dipersetujui dengan mengawasi ahli pasukan kerja secara langsung.

Requirements:

 • SPM/STPM/Diploma/ Ijazah Elektrik dan Elektronik atau mana-mana pengalaman yang berkaitan.
 • Kemahiran menyelesaikan masalah yang baik pada PLC/Instrumentasi/MCC dan dapat memahami lukisan pendawaian/gelung/MCC. Pengetahuan tentang sistem kawalan, penyelenggaraan sistem Inline Vision dan penyelenggaraan robot industri akan menjadi kelebihan tambahan.
 • Pengetahuan tentang komputer umum, perkakasan dan aplikasi perisian akan menjadi kelebihan tambahan.
 • Pelajar pantas dengan minat yang mendalam untuk mempelajari produk baharu dan teknologi baharu.
 • Keupayaan untuk bekerja secara bebas dan bijak dengan inisiatif yang baik
 • Bersedia untuk melancong ke luar negara untuk bekerja.

Apply Here