8 Kerja Kosong Nilai Malaysia Terbaru

Posted on
Kerja Kosong Nilai Malaysia Terbaru

Jawatan Kerja Kosong Nilai City-Link Express

Kelayakan:

 • Minimum spm
 • Sekurang-kurangnya mempunyai 1-2 tahun pengalaman kerja dalam bidang berkaitan.

Requirement:

 • Boleh berkomunikasi dengan baik dalam bahasa malaysia dan English.
 • Celik komputer.
 • Kebolehpercayaan, ketepatan masa dan kesediaan untuk bekerja lebih masa.
 • Sihat fizikal.
 • Bahawa mereka boleh bermula dengan segera akan menjadi kelebihan tambahan

Kerjaya
Kami mempunyai peluang di sini di city-link express untuk benar-benar meringankan beban bagi mereka yang melakukan kerja penting tanpa henti.
Ini adalah kerja penting dan kami ingin anda membantu kami. Untuk ke sana, kami percaya dalam memberikan pemilikan kepada semua orang
Tentang perkara yang mereka lakukan dan kebebasan untuk mencuba perkara baharu, sambil memastikan anda boleh mengembangkan kemahiran anda
Dan persefahaman bersama rakan sekerja yang boleh anda pelajari dan ingin belajar daripada anda.

City-link express dibina atas ketelusan, kurang bercakap – lebih banyak tindakan dan memastikan orang yang duduk di sebelah anda adalah orang yang bersinar,
Bukan diri sendiri. Dan kami sentiasa memastikan kami meraikan semua peristiwa penting (dan besar) sepanjang perjalanan.

Meraikan tahun ke-43 city-link express pada 2022

Lihat pembukaan semasa kami dan sila serahkan resume anda ke recruit@citylinkexpress.Com.My

Jawatan Kerja Kosong Nilai GENERAL CLERK – THOYYIB BIO SDN BHD

Job description:

 1. Responsible for making Customer Shipping Orders & Invoices.
 2. Responsible for preparing checks for any payments. Sample check for each rented lot.
 3. Responsible for taking care of the company’s retail money.
 4. Responsible for registering factory and office licenses.
 5. Responsible for entering invoice and payment data to suppliers.
 6. Responsible for welcoming guests who attend.
 7. Responsible for providing company utility payments. Examples: TNB, SCIENCE and so on.

MANUFACTURER OF FOOD SUPPLEMENTS.

Apply Here

Cek: 10 Kerja Kosong Klang Malaysia Terbaru

Jawatan Kerja Kosong Nilai ADMIN CLERK – COM PRECISION ENGINEERING

Deskripsi kerja:

Pembantu tadbir melaksanakan sokongan pentadbiran dan pejabat untuk penyelia. Mereka melakukan pelbagai tugas, seperti menjawab panggilan telefon, menerima dan mengarahkan pelawat, memesan bekalan pejabat, memastikan kemudahan pejabat berjalan lancar, dan memastikan peralatan dan perkakas berfungsi dengan baik.
Salary RM 1,500 – RM 1,999/month – Tetap

Misi syarikat:
Untuk membangunkan orientasi kualiti yang unggul dan menyediakan sumber strategik untuk memenuhi keperluan dan keperluan pelanggan.

Polisi kualiti:
Syarikat hendaklah memberikan perkhidmatan yang berkualiti dan baik kepada pelanggan.
Menyediakan penghantaran tepat pada masanya pada masa yang tepat
Meningkatkan sistem dalaman, piawaian dan prosedur secara berterusan

Apply Here

Jawatan Kerja Kosong Nilai PCA GROUP SDN BHD

Tanggungjawab kerja:

 • Untuk memuat naik GRN ke dalam SDTS tepat pada masanya untuk pemprosesan pembayaran
 • Bertanggungjawab untuk kemasukan data semua pergerakan gudang – menerima & mengeluarkan.
 • Menyelaras, memantau & membuat susulan penghantaran daripada pembekal.
 • Menyediakan & menyemak laporan penutupan stok pada penutupan akhir bulan.
 • Untuk melaksanakan penerimaan barang daripada pembekal ke dalam sistem.
 • Gaji RM 1,500 – RM 1,999/bulan – Taraf Tetap

Requirement:

 • Celik komputer dan bertutur & menulis secara adil dalam bahasa Inggeris & Melayu.
 • Pemohon mestilah warganegara Malaysia.
 • Menyampaikan Penyelesaian Kejuruteraan Secara Global
 • Kami mereka bentuk, mengeluarkan, menghantar, memasang papan tanda elemen visual runcit, perabot, kelengkapan stor, sistem rak, POP, unit paparan, sumber cahaya LED kepada industri runcit di lima benua.

Perkhidmatan kami termasuk reka bentuk & perancangan konseptual, reka bentuk & kejuruteraan terperinci, pengimejan semula runcit & pembangunan semula, pembinaan turnkey dan pengurusan kemudahan.

Apply Here

Jawatan Kerja Kosong Nilai MY STEEL HARDWARE SDN BHD

Deskripsi kerja:

 • Kerani pejabat bertanggungjawab untuk melaksanakan tugas perkeranian dan pentadbiran dalam persekitaran pejabat dan menyokong operasi perniagaan dalam jabatan. Mereka membantu semua kakitangan pentadbiran, fail borang dan dokumen, menjawab telefon.
 • Gaji RM 1,500 – RM 1,999/bulan – Tetap
 • SUPPLY STEEL & HARDWARE

Apply here

Jawatan Kerja Kosong Nilai International Office Executive

Deskripsi kerja:

Penyelaras pertukaran pelajar antarabangsa mengetuai keseluruhan proses kajian pertukaran antarabangsa untuk pelajar pertukaran. Mereka menguruskan permohonan dan kemasukan pelajar, mengatur penginapan, sama ada di kampus kolej atau universiti atau dengan keluarga tuan rumah, dan mengendalikan semua pentadbiran mengenai aktiviti ini, termasuk gred pelajar dan pelepasan rasmi. Mereka berfungsi sebagai panduan untuk pelajar antarabangsa (muda) melalui penyesuaian budaya mereka.


PROFIL KORPORAT UNIVERSITI

Ditubuhkan pada tahun 1997, Universiti Nilai merupakan salah satu penyedia pendidikan swasta terbesar di Malaysia dan menjadi tuan rumah kepada pelajar dari lebih 50 negara di seluruh dunia.

Universiti ini berdaftar di bawah Nilai Education Sdn. Bhd. dimiliki oleh Nilai Resources Sdn Bhd, sebuah syarikat berasaskan hartanah dan pemaju utama perbandaran Putra Nilai. Universiti ini turut disokong oleh Felda Holdings Berhad yang merupakan pemegang saham Nilai Education Sdn Bhd.

Nilai Resources Berhad telah memainkan peranan peneraju dan perintis dalam pembangunan perbandaran Putra Nilai. Universiti ini merupakan institusi pengajian tinggi swasta pertama yang ditubuhkan di sini. Nilai Resources juga memiliki Kelab Golf dan Desa Nilai Springs dan Hotel Nilai Springs Resort yang kedua-duanya menawarkan sokongan padu kepada program Hospitaliti yang ditawarkan di Universiti.

Dibina di atas tapak seluas 105 ekar di Putra Nilai, sebuah perbandaran moden yang terletak secara strategik 20 minit dari Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur dan 40 minit dari pusat bandar Kuala Lumpur, Universiti Nilai adalah universiti tercantik di negara ini.

Apply Here

Kerja Kosong Nilai Part Time Sales Advisor (Aeon Mall, Nilai)

Penerangan Syarikat

Di H&M, kami mengalu-alukan anda untuk menjadi diri sendiri dan mencabar anda untuk berkembang dan membuat perubahan.

Anda akan memikul tanggungjawab baharu dari hari pertama, mempelajari kemahiran sepanjang hayat, bertemu rakan sama sekali tidak seperti anda yang membuatkan anda berasa seperti di rumah, dan mula mencari cara untuk merealisasikan impian besar anda. Dengan mengamalkan Nilai kami setiap hari dan menjadi diri anda yang tulen, anda membantu kami membayangkan semula masa depan seluruh industri dengan membuat semua orang kelihatan, berasa dan berbuat baik.

Jadi diri sendiri & lebih ramai lagi di H&M.

Deskripsi kerja

Anda bertanggungjawab untuk menyampaikan Pengalaman Pelanggan Hebat yang menyumbang kepada Jualan dan Keuntungan di kedai anda. Anda sentiasa mengutamakan pelanggan kami dan menawarkan bantuan serta berkongsi pengetahuan Produk dan Fesyen anda. Anda mewujudkan persekitaran yang mudah untuk pelanggan kami membeli-belah melalui Operasi Kedai dan Penjagaan Pakaian Hebat. Dengan berkongsi pengetahuan dan kemahiran anda dengan rakan sekerja anda, anda secara aktif menyumbang untuk mencipta Pasukan Hebat untuk memenuhi jangkaan pelanggan kami. Anda bekerja mengikut piawaian, dasar, prosedur dan keperluan undang-undang H&M.

Perkhidmatan pelanggan secara langsung

Tunjukkan 5 perkara penting untuk melibatkan diri dan mengalu-alukan pelanggan kami di kawasan perkhidmatan dan di tingkat jualan
Gunakan pendekatan ‘Perhatian’ – maklum tentang pelanggan yang memerlukan bantuan dan menawarkan bantuan anda
Gunakan pengetahuan produk dan fesyen anda untuk memberi inspirasi kepada pelanggan dengan menawarkan cadangan pembelian dan mempromosikan kempen, tawaran dan aktiviti

Operasi Stor

Pastikan lekapan penuh dan kemas sepanjang hari untuk memaksimumkan jualan
Pastikan penjagaan pakaian yang baik untuk menjual produk dalam keadaan terbaik pada masa yang sesuai
Isi semula saiz dan peruntukan ke tingkat jualan melalui rutin penghantaran dan penambahan semula yang cekap untuk mengelakkan jualan terlepas
Memastikan semua kawasan lantai jualan dan belakang rumah sentiasa bersih dan kemas  Memastikan semua rutin dipatuhi di meja tunai dan bilik peralatan untuk memaksimumkan jualan dan kepuasan pelanggan


Pasukan

Kongsi pengetahuan dan kemahiran anda dengan rakan sekerja anda, menawarkan bantuan jika perlu untuk membina suasana kerja yang positif
Berikan maklum balas yang jujur ​​dan membina kepada rakan sekerja anda untuk mengembangkan kemahiran mereka
Bekerja mengikut piawaian H&M dan perundangan tempatan dengan Kesihatan & Keselamatan dan rutin keselamatan, untuk menjamin keselamatan peribadi anda sendiri serta keselamatan rakan sekerja anda dan pelanggan kami pada setiap masa

Kelayakan

Siapa awak

Semangat untuk perkhidmatan pelanggan dan membantu orang ramai mencari gaya mereka
Seorang multi-tasker yang gemar bekerja dalam persekitaran yang pantas
Inklusif, positif, kreatif dan bersedia untuk belajar di tempat kerja!
Seorang pemain pasukan dengan pendekatan yang fleksibel

Maklumat tambahan

Kami percaya kepada kakitangan kami dan sentiasa menggalakkan idea dan inisiatif baharu. Bersama-sama dengan latihan kepimpinan dan bimbingan, tiada penghujung potensi untuk kerjaya yang berjaya dan global dalam H&M. Matlamat kami adalah untuk pekerjaan di H&M menjadi lebih daripada sekadar pekerjaan – ia adalah permulaan kerjaya yang penuh dengan peluang!

Apply Here

Kerja Kosong Nilai VR GENIUSES SDN BHD – Admin Executive

Deskripsi kerja:

Kerani pejabat bertanggungjawab untuk melaksanakan tugas perkeranian dan pentadbiran dalam persekitaran pejabat dan menyokong operasi perniagaan dalam jabatan. Mereka diwajibkan membantu semua kakitangan pentadbiran, setiausaha serta pembantu dengan menyusun mel, memfailkan borang dan dokumen, menjawab telfon, memberi salam kepada pelanggan, menjadualkan mesyuarat, dan menghidangkan minuman.


Hai, Syarikat kami adalah syarikat suplemen kesihatan Mata Kanak-kanak dalam talian bermula pada tahun 2020 yang ditubuhkan oleh suami isteri En Raymond & Cik Vivien yang mempunyai 2 orang anak, sebelum itu kami berada dalam industri pendidikan sejak 3 tahun yang lalu. Misi kami adalah untuk membantu lebih ramai kanak-kanak menjalani kehidupan yang lebih sihat dan lebih bahagia bersama keluarga mereka, kerana kami mendapati bahawa ibu bapa kurang berkomunikasi dengan anak-anak, dan disebabkan covid 19, kanak-kanak perlu belajar dalam talian, dan kami mendapati bahawa produk kami bagus di mata. kesihatan dan sistem imun yang boleh membantu anak-anak kita. Oleh itu, kami mengalu-alukan ahli pasukan baharu kami yang berminat untuk menyertai pasukan misi kami.

Apply Here